Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til fest Sjælland

Musik til fest på Sjælland finder du på listen herunder. Skal der holdes fest så er en af de vigtigste ingredienser man kan have med selvfølgelig festmusikken! Man må aldrig gå ned på musikken til sin fest og derfor kan du herunder finde dygtige musikere og bands indenfor alle prisklasser, der tager ud og spiller til fester og events på Sjælland.

TereseAgneteDuo består af sangerinde Terese Agnete og Pianist/Guitarist Peter Kjærbye. Vi spiller et bredt repertoire af danske og engelske sange, og … Læs mere
Erfaren keyboard-musiker, der med musik og sang underholder ved arrangementer overalt i landet. Musikken leveres til alle familiefester, selskaber og foreninger samt også med … Læs mere
Ung sologuitarist med instrumental musik til forskellige arrangementer. Jeg spiller mange af de gamle klassikere, og så krydrer jeg det også lidt med nogle mere moderne … Læs mere
Traditionelt set starter et sølvbryllup – eller kobberbryllup / guldbryllup – med at parret bliver “vækket” af gæsterne, hvorefter der synges nogle sange. … Læs mere
HISTORIE: Den første optræden under navnet TIN ROOF JAZZBAND fandt sted i København den 24. januar 1985 med Bjørn Vollbrecht og 5 andre danske … Læs mere
Sarah Elgeti Band sørger for en stemningsfuld baggrund til enhver reception, ceremoni eller/og leverer swingende musik til festen og dansen. Bandet spiller alt … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Her finder i musik til festen på Sjælland

Musik til festen på Sjælland – hvilken type musik skal I vælge?

Skal der være fest på Sjælland? Det er så herligt at holde en fest der, hvor man bor, og invitere alle dem, man kender i nærheden. Der er ofte en anledning, og det er altid værd at gribe chancen for at fejre nogen eller noget. For vi har alle brug for at have det sjovt, slå os løs og tage livet let.

Når du skal holde en fest er en af de vigtigste elementer, der skaber festen, musikken. Du skal derfor altid vælge hvilken musik du vil spille med omhu. Det sætter hele stemningen. Musikken bestemmer, hvordan folk har det, og om de danser og synger. Her får du lidt hjælp til at vælge musikken.

Fyr op under hele Sjælland med vildt musik

Vil du gerne have en fest, hvor alle går helt bananas? Der er noget musik, som på samme tid gør at vi bliver et med vores kroppe og samtidig kan føle at vi flyver helt ud af vores kroppe. Det kan gøre os ekstatiske og fuldstændigt tømme vores hoved for tanker.

Til det musik overvejer vi ikke længere, hvordan vi nu skal danse, og hvad der ser godt ud. I stedet danser kroppen for os, den bevæger sig helt af sig selv og på uforudseelige måder. Elektronisk musik og mystisk musik kan gøre din fest til en helt særlig oplevelse.

Hvis du og din forsamling er til teknomusik, så kan det også få taget til at lette. Det har også evnen til at få folk i trance eller til slippe det indre vilddyr løs. Hvis dit hjem på Sjælland har naboer, så husk at invitere dem også, så du ikke får for mange klager over støjniveauet.

En glad fest med sang og hygge

Er du ikke frisk på en fest hvor alle bliver helt skøre og tossede, så er der mange andre typer af musik, der skaber en fantastisk fest. Du kan overveje et hyre en musiker eller et band. Live musik kan bare noget, som musik fra spillelister ikke kan. Det er som om vi meget bedre kan tage musikken ind, og lade den røre og bevæge os.

En anden mulighed er, at have et musiktema, som f.eks. kan være et årti. Så spiller du bare alt det bedste fra enten 1970, 1980, 1990, 2000 eller hvad der end er dit yndlingsårti. Det kan også være en bestemt kunstener eller et bestemt band.

Det kan også blot være en spilleliste med en lang række af hits fra gennem tiden, som alle kender og kan synge med på. Det gør nemlig festen rigtig hyggelig, når vi kan synge med på sangene, og have det vældig sjovt med det.

Så når du skal holde en fest, så skal du blot overveje, hvad det er for en stemning, du ønsker, der skal være til din fest. Når du har mærket ind i det, så skal du vælge musikken, og sørge for, at musikken understøtter den stemning. Lav nogle lange spillelister eller hyr en eller flere musikere og hav så en fantastisk aften.

Find Festmusik & Underholdning