Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til fest på Fyn

Find musik til jeres kommende fest på Fyn! Når der skal holdes fest, så er det vigtigt at man finder den absolut bedste festmusik! Her på siden kan du få et overblik over de mange dygtige musikere, der optræder med musik til fester og events på Fyn og omegn. PÅ Eventguru kan du kontakte kunsteren direkte og derved sparer tid og penge!

Kort præsentation: Jeg er musiker og spiller primært til private fester, receptioner, sportsfester, julefrokoster mv. – kort sagt hvor der er behov for en … Læs mere
JR’s Big Band er et fuldt besat big band med to sangere i front. I alt 22 musikere. Vi kan bookes til tema-koncerterne ”Licence to Thrill” (… Læs mere
Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cello af konservatorieuddannede og rutinerede musikere. Vi leverer et festligt musikalsk indslag til reception, konference, fest, … Læs mere
Lukas & Marius består af to erfarne konservatorie-uddannede musikere med et stort og bredt repertoire, som leverer instrumentale versioner af både klassisk pop, blø… Læs mere
Jeg nyder at spille en bred vifte af god musik. Fra danske viser over pop-ballader og irsk folkemusik til amerikansk rockmusik. Instrumenteringen er sang, guitar … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

En fest er ikke meget værd uden musik. Derfor er det ikke et aspekt, der er værd at gå på kompromis med. Mange vælger blot at afspille en Spotify-afspilningsliste. Det er selvfølgelig en nem løsning, men der opnås ikke samme stemning, som hvis musikken leveres af en artist, et band eller en DJ.

Hvis du skal afholde en større festlig begivenhed, bør du derfor overlade musikken til en af de tre førnævnte muligheder. Det vil ikke blot resultere i en unik stemning, men vil også vise dine gæster, at du har gjort lidt ekstra for at kræse om dem.

Hvorfor bruge Festguru?

Festguru er Danmarks festportal, hvor du kan finde hjælp til at finde lige præcis det, du skal bruge til jeres næste fest eller event. At skulle arrangere en fest kræver tid det kan være besværligt at finde de rette serviceudbydere til fx underholdning, musik, festlokaler, festarrangører eller lignende. Derfor finder du på Festguru et klart og overskueligt overblik indenfor alt, hvad du skal bruge.

Det giver dig et nemt og overskueligt overblik så du kan finde den rette udbyder til lige præcis det sted I skal afholde jeres event. I hver kategori er der et bredt sortiment, og det gør det derfor let og ligetil at finde noget, der ligger indenfor jeres budget og som dækker de behov I har.

Der er mange gode grunde til at benytte sig af Festguru:

  1. Det er nemt og ligetil. Med søgefeltet kan du hurtigt og let finde frem til lige præcis det du søger!
  2. Her finder du de billigste priser. Når du kontakte en artist eller udbyder på Festguru, så kontakter du denne direkte, og der er derfor ikke noget mellemled til at gøre prisen dyrere.
  3. Støt de danske festudbydere direkte ved at benytte Festguru.dk.
  4. Stort udvalg gør det nemt at skabe sig et overblik over alle udbydere, så I finder den rette til jeres event.

Når du finder en udbyder, du gerne vil kontakte så er det ligetil at kontakte denne med kontaktformularen, som står på hver medlemsside. Når du benytter kontaktformularen kommer du samtidig direkte igennem til udbyderen og det betyder altså at der ikke er noget mellemled, der gør prisen dyrere, og du får derfor altid den bedste pris. Samtidig vil den direkte kontakt også sikre at det er fleksibelt og ligetil at aftale de nærmere detaljer for præcist jeres event.

Hvis du tilbyder en tjeneste til fester og events rundt om i landet – måske er du eller I festmusiker, sanger, DJ, tryllekunstner, festarrangør, ejer et festlokale eller lignende så kan du let tilmelde dig og med det samme oprette en profil på Festguru. Så vil du hurtigt begynde at modtage nye forespørgsler, og din kalender vil hurtigt blive fyldt op. Som medlem har du mulighed for at indsætte billeder, beskrivelse og video på din profil så besøgende og potentielle kunder har mulighed for at danne sig et overblik over præcist hvad du kan tilbyde.

Find Festmusik & Underholdning