Studenterhilsen

studenterhilsen

Studenterhilsen – 10 hilsner

Hvis du er inviteret til et studentergilde, så medbringer man selvfølgelig en gave. Dertil er det også normal kutyme, at man skriver et kort med en studenterhilsen. Hvis du har svært ved at få skrevet en god tekst, er der heldigvis hjælp at hente herunder.

Eksempler og tekst på studenterhilsner:

  1. Kære (navn). Dette er en helt særlig tid for dig. Du er ikke blot blevet student, men er nu også et skridt tættere på voksenlivet. Først skal du dog huske at holde en stor fest.
  2. Kære (navn). I tre år har du kæmpet. Nu står du endelig med din studenterhue på. Et stort tillykke med det, og stor respekt for, at du har holdt ved!
  3. Kære (navn). At blive student er en stor milepæl i dit liv. Studentertiden er én af de bedste tider i dit liv. Derfor skal du selvfølgelig huske at nyde tiden til fulde.
  4. Kære (navn). Så blev du færdig med gymnasiet. Det skal der lyde et stort tillykke med. Nu skal du feste, have det sjovt, og glemme det hele for en stund. Derefter skal du tage næste skridt i dit liv.
  5. Kære (navn). Livet er ikke altid nemt, og de sidste tre år har ikke altid være en dans på roser for dig. Men nu står du her med din studenterhue på, og det kan du godt være stolt over.
  6. Kære (navn). Så blev du endelig student. Nu træder du for alvor ind i de voksnes rækker, men husk ikke at blive voksen for hurtig. Fyld i stedet de kommende dage med fest!
  7. Kære (navn). Du er nu blevet student efter tre års kamp. Vi er meget stolte af at være dine forældre. Vi ved om nogen, hvor meget du har kæmpet for dette, og det gør det ekstra stort! Tillykke!
  8. Kære (navn). Stort tillykke med din studentereksamen. Studentertiden er én af de bedste tider i dit liv. Så tænk ikke så meget på fremtiden, men lev blot i nuet.
  9. Kære (navn). Der skal lyde et stort tillykke med din studentereksamen. Jeg håber, at du får fejret den med maner, og at du kan bruge min gave.
  10. Kære (navn). Endelig blev du student. Det kan du godt være stolt af. Det er en stor bedrift, og derfor skal du blot feste løs i de kommende dage. Det har du i hvert fald fortjent efter alt det hårde arbejde.

Del:

Find Festmusik & Underholdning