Kort til barnedåb

kort barnedåb

Kort til barnedåb – 5 søde tekster

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal skrive i et dåbskort. Hvis det også er noget, du finder svært, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde lidt inspiration til, hvad du kan skrive i et sådant kort. Blandt de tekstforslag, der er at finde herunder, er der også noget, der tiltaler dig.

Tekstforslag til barnedåbskort

  • Kære (navn). Hvor er vi glade for, at vi måtte være med til at fejre dig på denne særlige dag. Du ønskes alt det bedste fremover. Kærligste hilsner fra (navn) og (navn).
  • Kære (navn). Sikke en fin fest, der er blevet holdt for dig i dag. Jeg har glædet mig rigtig meget til at være med til at fejre både dig og din dåb. Det er en stor dag, som du senere skal bekræfte ved din konfirmation. Du ønskes alt held og lykke i fremtiden. Kærlig hilsen (navn).
  • Et stort tillykke med dit flotte navn, (navn). Det er et rigtig fint navn, din mor og far har valgt til dig. Det kan du godt være glad for. Vi har købt en lille gave til dig, som vi håber, at du kan bruge. Kærligste hilsner fra (navn) og (navn)
  • Kæreste (navn). I dag er en helt særlig dag. Det er nemlig din dag. I dag er du blevet døbt, og du har officielt for dit navn. Jeg er rigtig glad for, at jeg må være med til at fejre dig, og at jeg kan være med til at mindes denne dag i fremtiden. Jeg ser frem til at følge dig på din færd. Bedste hilsner fra (navn).
  • Sødeste (navn). Der skal lyde et stort tillykke på din store dag. Vi håber, at du får en rigtig dejlig, hvor du bliver fejret, som du fortjener. Vi er i hvert fald glade for, at vi kan fejre dagen sammen med dig og din søde familie. Du ønskes alt det bedste i fremtiden. Kærlige hilsner fra (navn) og (navn).

Mange bruger også citater i deres barnedåbskort

Der er også mange, der vælger at inkludere et citat, når de skal skrive et kort til en barnedåb. Ofte vil det være i form af et citat, der giver nogle kloge ord med på vejen. Det er især noget, der kan være sjovt, hvis du skriver et kort direkte til barnet. Han eller hun vil nemlig kunne læse det mange år efter.

Del:

Find Festmusik & Underholdning