Jubilæumskort tekst

jubilæumskort tekst

Jubilæumskort tekst – 10 tekstforslag til kort.

Har du en ven, en kollega eller et familiemedlem, der snart har jubilæum? Det er meget specielt, når man har været på den samme arbejdsplads i 10, 20, 25 eller endnu flere år – og det skal naturligvis fejres. 

Der vil til tider blive afholdt en reception for jubilaren, men dette sker dog ikke altid. Ligegyldigt om der bliver holdt en fest eller ej, bør du altid skrive et kort til jubilaren. Indholdet af dette kort afhænger dog meget af din relation til personen. Herunder får du 10 tekstforslag til et kort, som du kan give til jubilaren eventuelt sammen med en lille gave.

3 eksempler til familiemedlemmer eller venner, der holder reception

Hvis det er en person i din familie eller en af dine gode venner, der holder reception, får du her tre eksempel på, hvad du kan skrive: 

  1. Hej X. Tillykke med dit jubilæum. Du skal vide, at jeg er stolt over, hvad du har opnået – og du børn også være stolt af dig selv. 
  2. Hej X. Nu har du haft x-antal år til at udvikle dig på denne arbejdsplads. Og jeg er sikker på, at du også har udviklet arbejdspladsen. 
  3. Hej X. Jeg håber, at du har nyt x-antal år på dit arbejde, og jeg håber, at de har nydt af have dig – for du skal værdsættes.

3 eksempler til tætte kollegaer

Hvis du skal skrive et kort til en tæt kollega, kan du med fordel inddrage små historier eller præstationer fra arbejdspladsen. Herudover kan du skrive ting som:

  1. Kære X. Du skal vide, at jeg selv efter x-antal år virkeligt nyder dit selskab hver eneste dag. 
  2. Hej X. Mine mange dage på arbejdet ville ikke have været de samme, hvis du ikke havde været der sammen med mig. 
  3. Hej X. Nu har du været her i x-antal år, og jeg håber på, at vi kan arbejde sammen mange flere år endnu.

2 eksempler til den bekendte kollega

Hvis du skriver et kort til en kollega, som du ikke har en tæt relation til, kan du godt være en smule mere overfladisk, men dog stadig velmenende. 

  1. Hej X. Jeg har virkeligt nydt at se din udvikling, og jeg er glad for, at du trives her på arbejdspladsen. 
  2. Kære X. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig – selv efter x-antal år. Tillykke med dagen!

Eksempler til din partner

Hvis du skriver en jubilæumskort til din kæreste, mand eller kone, kan du godt være en smule mere romantisk og sentimental i dit kort. Her får du to eksempler: 

  1. Kære X. Du skal vide, at din arbejdsmoral, din motivation og dit drive er en sand inspiration for mig og alle andre, der har æren af at være en del af dit liv. Du er en fantastisk person, og alle arbejdspladser vil være beærede over at have dig i x-antal år. 
  2. Kære X. Jeg elsker dig, og jeg bliver altid super stolt, når du opnår gode resultater på jobbet. Nu har du været der i x-antal år, og jeg er sikker på, at de vil gøre alt for at beholde dig resten af din tid på arbejdsmarkedet.

Jubilæumskort til 10 års, 25 års eller 40 års jubilæum

Som du kan se i eksemplerne herover, behøves du ikke at skrive en lang tekst – faktisk tværtimod. Nogle gange kan du blot skrive en linje eller to, hvor du siger de vigtigste ting. Så længe du viser, at du er glade på jubilarens vegne, er det et vellykket kort.

Find de 10 bedste ideer til et kommende 10 års jubilæum her.

Find de sjoveste ideer til et kommende 25 års jubilæum her.

Find de sjoveste ideer til et kommende 40 års jubilæum her.

Et flot kort har en nostalgisk energi

Husk at vælge et flot kort – som meget gerne må være håndskrevet. Et dekoreret kort med en personlig og håndskrevet besked har en evne til at skabe en meget nostalgisk følelse – og det vil blive gemt i mange år, hvis det rammer plet hos modtageren.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning