Bryllupskort

Bryllupskort – 5 tekster

Det er normal kutyme, at man vedlægger et lille kort, når man giver en gave til et bryllup. Det er dog ikke lige nemt for alle at få skrevet et godt kort.

Hvis det også er noget, der er svært for dig, så kan du med fordel vælge at søge lidt inspiration herunder. Her finder du nemlig fem gode tekster, der kan bruges til bryllupskort. Derfor vil der sandsynligvis også være én af disse, der appellerer til dig og dine ønsker.

bryllupskortOversigt over tekster til bryllupskort

Kære brudepar,

Der skal lyde et stort tillykke med, at I har fundet hinanden, og med at I har sagt til hinanden for livet.

Nu skal I blot huske på, at ægte kærlighed handler om at stå sammen på de gode dage, men om at stå endnu tættere på de dårlige dage.

Kærligste hilsner fra [navn]

Kære brudepar,

Det er en helt særlig ting at give sit hjerte til en anden, men det er en endnu større ting at gøre det for livet. Det har I nu begge gjort, og det ønskes I et stort tillykke med!

I ønskes al held og lykke i fremtiden. Vi glæder os til at følge det næste kapitel i jeres liv.

Kærlig hilsen,

[navn] og [navn]

Kære brudepar,

På en dag, som i dag, så skal I først og fremmest ønskes tillykke. I skal dog også mindes om Martha Boltons vise ord: ’Hvis du tror, at dit ægteskab bliver perfekt, befinder du dig sandsynligvis stadig til din bryllupsfest.’

Vi glæder os til at feste med jer!

Knus fra [navn] og [navn]

Kære brudepar,

Hjerteligt tillykke med, at I har sagt ja til hinanden for livet. Det er en stor ting at gøre, og det var en stor ting at få lov til at overvære i kirken!

Husk altid på, at der er næsten ikke det, som latter ikke kan kurere, så få hinanden til at grine ofte – og husk at nyd hvert øjeblik.

Varme hilsner,

[navn]

Kære brudepar,

I ønskes et stort tillykke med dagen. Det er noget helt unikt, at få lov til at sige ja til sin partner for livet.

I denne forbindelse vil jeg minde jer om H.C. Andersens gyldne ord: ’Livet er det dejligste eventyr’, for nu skal I til at skrive et nyt kapitel i jeres helt eget eventyr.

Det glæder jeg mig til at følge med i!

Kærligste hilsner,

[navn]

Du kan finde inspiration til at lave det bedste bryllupskort i videoen herunder

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!
skabelon og tekst bryllupskort

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning