Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Skotsk folkemusik

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Book skotsk folkemusik til dit kommende event

Leder du efter et festligt og humørspredende band, som skal spille til dit kommende event? Med god musik og et band som nyder at spille for sit publikum, er man sikker på at få en fantastisk dag.
Hvis du booker nogle musikere der spiller skotsk folkemusik, er der ikke en gæst som kommer til at sidde stille! Musikken spilles ofte med den velkendte sækkepibe. Læs med her, hvis du overvejer at booke denne type af band til et kommende event!

Perfekt til diverse arrangementer

Selvom skotsk folkemusik er flere hundrede år gammel, er det en musikarv som lever videre i bedste velgående, og som også er utroligt populært den dag i dag. Der spilles både helt gamle viser samt nyere numre – alt sammen har det den skotske lyd, som er så velkendt.
Et band der optræder med skotsk folkemusik kan passe til mange typer af arrangementer. Det kan være perfekt til en rund fødselsdag eller til fejring af en bryllupsdag, men også til en familie- eller firmafest.
Hvis arrangementet er en fejring af nogen, du kender, kan bandet også bookes som en overraskelse til vedkommende.

Skotsk folkemusik lever videre

Skotsk folkemusik spilles hvert år på forskellige festivaller i Danmark, og flere danske bands, både duoer, trioer med mere, optræder rundt i landet med deres skotske musik.
Folkemusik er en genre som går i manges hjerter, pg.a. den historie, som musikken har. Det er blevet spillet gennem mange generationer, og det er ofte lette melodier som er nemme at synge med på.
Det gør det nemt for publikum at deltage i den musik, som bandet spiller, og det er jo hele pointen med at booke et band til en fest. Gæsterne skal nyde musikken, og have lyst til at danse og synge med på numrene!
Ingen fest uden musik, og hvis musikken endda spilles live, kan det slet ikke gå galt!

Find Festmusik & Underholdning