Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Dinnermusik

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Musikken leveres af den konservatorieuddannet musiker, Søren Raaschou. Musikken er alt fra jazzstandards til evergreens og lækre simple klangflader. Alt sammen tilpasset … Læs mere
Erfaren keyboard-musiker, der med musik og sang underholder ved arrangementer overalt i landet. Musikken leveres til alle familiefester, selskaber og foreninger samt også med … Læs mere
(jeg) Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 1 x 1 time eller 2 x 45 min. pris herefter. Det er vigtigt at fortælle, … Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor booke dinnermusik?

Står du som vært ved et arrangement med spisning, får du herunder et par tips til at gøre middagen vellykket. Musik, sted og selve maden er vigtige faktorer i et vellykket arrangement. I bonus får du også et par tips til hvad du skal holde dig langt væk fra, hvis du vil skabe en vellykket middag.

Dinnermusik kan ikke undværes

Al slags musik, herunder også dinnermusik, skaber stemning. Musik går direkte ind under vores hud og piller ved vores følelser. Musik kan gøre os både euforiske og triste. Dinnermusik har den egenskab at den får gæsterne til at slappe af, løsne op og føle sig glade. Hvilket er den helt rette stemning for en vellykket middag.

Valg af lokale for middagen

Holder du middagen hjemme giver det en meget personlig og intim stemning. Holder du middagen i et lejet lokale skal du sørge for at det er et rum med stemning. Vælger du en restaurant bør du dels være ude i god tid og dels være yderst kræsen. En restaurant har mange fordele frem for de to andre muligheder. Du slipper lidt for rollen som vært og personalet er allerede købt og betalt.

Maden er næsten lige så vigtig som musikken

Lad være med kun at tænke med pengepungen når du skal vælge mad til din middag. En middag med halv dårlig mad kan aldrig blive en vellykket middag. Heller ikke selvom stedet er hyggeligt og musikken er i top.

To ting som du gør klogt i at undgå

Alkohol i alt for store mængder kan ødelægge selv den fineste middag. Bestem på forhånd hvad folk skal drikke før og til maden, eller sørg for et begrænset udvalg. Der findes ikke en eneste levende person som er blevet klog af at drikke en hel masse alkohol i løbet af en middag. Fulde folk smadrer stemningen, så prøv at undgå det.

Lange kedelige taler, om hvorfor vi er samlet her i dag, er bare lange og umådeligt kedelige. Sig pænt velkommen og måske et enkelt tak til nogen der fortjener det. alt andet er unødvendigt og kedeligt.

 

Find Festmusik & Underholdning