Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til konfirmation

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

FESTLIG MORGENMUSIK OVERALT I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND Festlig og stemningsskabende Morgenmusik spillet af messingblæsere til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup, jubilæ… Læs mere
Kort præsentation: Jeg er musiker og spiller primært til private fester, receptioner, sportsfester, julefrokoster mv. – kort sagt hvor der er behov for en … Læs mere
Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey. (Se info læ… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor booke musik til konfirmation?

Står du midt i konfirmationsforberedelserne? Til en konfirmation er der mange ting, der skal forberedes i god tid. Det er eksempelvis mad, lokation, gæster og konfirmandens tøj, men en anden ting, man også lige kan sætte på den liste, er musik til konfirmationen. Der sker nemlig noget helt særligt med en fest, når der er musik, hvad enten det er live eller spilles fra en højtaler, og det skal I da også prøve at opleve til konfirmationsfesten.

Musik kan sætte gang i enhver fest

Det, som er så fantastisk ved musik, er, at det er med til at skabe en helt fantastisk stemning. Det er bare helt anderledes at være i et rum, hvor der er musik i forhold til et rum, hvor der ikke er musik. Når musikken er i gang, er der en lidt mere flydende og gyngende fornemmelse i rummet, som også nogle gange gør det nemmere at leve sig ind i den festlige stemning. Så det er bestemt værd at overveje om man skal hyre musik til konfirmationen, eller i hvert fald på en eller anden måde have noget musik kørende noget af dagen.

En mere festlig konfirmationsfest end den typiske

Konfirmationsfester er som bekendt kendt som nogle af livets bedste fester. Det er en dag som konfirmanden, dagens hovedperson, vil huske resten af livet. Derfor er det vigtigt  at man ikke går ned på den gode konfirmationsmusik!

Når folk er færdige med at spise, og der desuden er holdt de forskellige taler og indslag til konfirmanden, så kan man jo give gæsterne muligheden for at nyde lidt musik. Om det så bare bliver ved, at folk sidder ved bordene og gynger med, eller om der også er nogen, der skal fyre den af på dansegulvet, vil tiden vise.

Find Festmusik & Underholdning