Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til reception

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Musikalsk fortælling om Kim Larsen er et musikalsk foredrag, som blander koncert med historier og anekdoter. Historierne er dels faktuelle om Gasolin og Kim Larsens … Læs mere
HitOrkestret er et velspillende Partyband, som leverer hele pakken med de populære hits fra 60’erne og frem til i dag, inklusiv 80’erne og 90’ernes ørehæ… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor booke musik til reception?

Skal du holde en reception for din nye bog, dit ny opstartede firma, et nyt produkt eller noget helt andet, så er der er et par ting du kan overveje. Herunder får du et par gode råd og slutteligt et par ting du bør holde dig langt fra.

Musik til reception er et must

Musik til reception er det bedste du kan vælge. Mange ting kan du vælge fra eller gå på kompromis med, men ikke musikken. Musik har i sig en egenskab, som minder lidt om euforiserende stoffer. Det gør folk gladere og mere afslappede. Til din reception ønsker du absolut ikke en anspændt stemning. Derfor er musik det helt rigtige valg. Om det skal være levende musik i baggrunden eller måske en lille koncert afhænger lidt af din tidsramme og receptionens øvrige koncept.

Find et lækkert sted til receptionen

Hold for himlens skyld ikke din reception i eget hus eller firma. Find et smukt sted ude i byen som du kan leje til anledningen. Kom i god tid og skab selv de rette rammer.

Giv folk noget at tygge på

Om det er en sandwich af lækkert brød fra Hart eller en lille små udvalgte fingermadder betyder ikke så meget. Det vigtige er at folk føler at de får noget.

To ting du absolut skal undgå

Alkohol og lange taler hører ikke hjemme til en reception.

Selvfølgeligt skal der være et glas et eller andet og det kan sagtens være vin, men sørg for at der ikke er fri bar og hård sprut. Ingen er endnu blevet klogere af at indtage alkohol i store mængder. Hvad dine gæster foretager sig på vejen hjem er ikke dit problem.

Hold ikke en lang tale om dit produkt og alle fordelene. Pænt tak og velkommen er alt rigeligt.

 

 

Find Festmusik & Underholdning